Videóleckék

Ismételje át szakmai napjaink és képzéseink segédleteit, tananyagait.

Új pedagógus teljesítményértékelési rendszer: mit kell tudni?

Láthatja-e a későbbi munkáltató az értékelést? Milyen időszakok alapján szükséges értékelni az iskolák illetve az óvodák esetén? Kiket kell értékelni? Milyen újdonságokra kell számítani az új rendszerben? Petróczi Gábor a pedagógus teljesítményértékelési rendszerről tartott előadást a Menedzser Praxis szakmai napján, ahol javaslatokat is adott annak szervezésére.

Megnézem

Többlettanítás, eseti helyettesítés, túlmunka, ügyelet, készenlét az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben

A pedagógusok új életpályájáról szóló törvény jelentős felhatalmazást adott a kormánynak az illetménysávok módosítására. Petróczi Gábor tanügyigazgatási szakértő erről a Menedzser Praxis tanácsadói napján szólt, ahol a 2024-es illetményemelés előzményeit és az új szabályokat is áttekintette. Az illetmények differenciálására is kitértek a pedagógus teljesítményértékelése alapján.

Megnézem

Kérdések és válaszok a pedagógusok új életpályájáról szóló törvényéről

Mivel a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény jogviszonyváltással kapcsolatos feladatainak jelentős részét idén ősszel kell elvégezni az intézményekben, számos feladat és komoly körültekintést igénylő döntés vár az iskolavezetőkre és pedagógusokra egyaránt. Előadónk, Petróczi Gábor tanügy igazgatási szakértő rendkívül átfogó és informatív előadását követően mintegy fél órában igyekezett megválaszolni a konferencián részt vevő több, mint 8 ezer pedagógus és szakember részéről érkező válogatott kérdéseket is.

Megnézem

Középpontban a pedagógusok új életpályájáról szóló törvény

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a pedagógus hivatás jogszabályi rendezésének több évtizede várt mérföldkövéhez érkeztünk idén ősszel. Szakértőnk, Petróczi Gábor tanügy igazgatási szakértő másfél órás előadásban és közel 120 prezentációval adott átfogó és minden érintett számára átlátható képet több mint 8 ezer érdeklődő számára az előttünk álló fél év feladatairól.

Megnézem